Måndagskväll.

Nu har jag avklarat en dag för mig själv. Det har gått ganska bra. Rätt så tyst om jag får säga det själv.
Jag började ju dagen med att simma 30 min, sen skulle jag gå ut o gå men jag somnade i en solstol med huvudet i skuggan efter att ha läst några sidor i boken Marley och Jag.
Jag blev sedan liggandes där resten av dagen chattandes av och till med mitt hjärta på iPhonen på det trådlösa nätet här och jag måste säga att det är fasen i mig det bästa köpet jag gjort. Jag älskar min iPolle.

När jag tröttnade på att höra tjat från en trött mamma som hade sina 2 söner i poolen gick jag i och la mig i soffan och läste tills jag blev helt yr i huvet. Säkert vattenbrist. Så jag klunkade i mig 2 glas vatten (har ikväll räknat ut att 3 glas blir 0,5 liter och det är ju bra) sen gick jag upp o duscha o smörjde mig med världens bästa kräm från excuviance, nåt sånt.
Funderade länge och väl på om jag skulle äta resterna från gourmetmiddagen jag lagade igår eller om jag skulle släpa mig bor till den dyra (med dyr menar jag inte Oslodyr utan thailandsdyr, istället för 10kr för en middag kostade det istället 30 och det är stor skillnad det) restaurangen här på området. Det blev scampi i peppar o vitlökssås, skippade riset faktiskt. Har ju trots allt ett träningscamp denna veckan plus att jag fick mindre dåligt samvete när jag nyss smällde i mig 1 KitKat.
Nu ska jag försöka se nåt på svt play så det händer nåt här ute i buschen. So long så länge!




Frukost/brunsh vattenmelon, müsliflingor, youghurt och rostatbröd



Kom på när jag redan huggit in att jag kanske skulle ta en bild. Scampina jag snacka om i alla fall.

God morgon världen (tomma huset)

Jag har som vanligt sovit ganska gott förtom när jag tvingade mig själv att sova en halvtimme till efter att jag vakna. Det är klart jag ska drömma en hemsk mardröm då och vakna av att jag snyftar och det finns ingen att trösta mig.
Men när jag tänker efter så drömde jag faktiskt att ett flyg höll på o krasha... Hmm... Jag hoppas Marie kommer fram helskinnad. Bäst o kolla aftonbladet.se.
Det har inte hänt så mkt spännande på den här fronten sen igår, jag är ju trots allt ganska nyuppstigen. Väntar på att dom ska städa klart i poolen så jag kan ta mig en simtur. Hårdträningen börjar ju nu!
Här kommer några bilder som ni inte sett!
Mina oerhört supervackra tår



Salladen (40 lökar och en tomatstackare) på världens sämsta restaurang i Ao Nang, Red Chili



Jag och Marie innan sista kvällen på coconutbar



Ao Nang Beach, under dom få timmarna solen kikade fram och kysste våra kroppar



Vrålhungrig



Inte så konstigt med tanke på att det här låg på tallrike. 6 stjänor av 5 klara får denna rätten av mig.



Sprang på brandstationen



Hejdå Marie! Frys inte ihjäl hemma bara!



Ny bikini! Köpte 3 nya igår, men jag är faktiskt bara uppe i 5 st.

Sayonara så länge!

Hua Hin!

Som jag har svurit över denna lilla skitdator och nu, mitt i ensamheten känner den mitt tysta rop på hjälp och börjar fungera som aldrig förr. Helt otroligt.
Vi (jag, Marie åkte mot Oslo för exakt 2 timmar sedan) är nu i Hua Hin efter en skumpande ochlång bussresa från krabi buss station.
Jag tänkte itne skriva så himla mkt mer än att min kamera är paj, har jag nog skrivit förr. Vet inte om jag ska lägga ner pengar på en ny. Får se i veckan. Men jag tänkte lägga upp en bildbomb iaf så håll i er! Varning för vita hudar, ta på solbrillor för att minska risken att bli bländad.



Första stranddagen på pippi, lunchrester (grillad majskolv)



pippi (gryt)stranden efter kl 13.00. Gå en mil så kommer man till vattnet.



Första kvällen på pippi, fullmoon. Dom flesta var ju på koppan.



Första och ända bucket hittills. Blir ändring på det om en vecka.



Marie och svenskrobert



Marie och aussien/chinesen/turken/svensken/younameit



Pippi (gryt)stranden fram till klockan 13.00



Båthusen



Hej jag heter Cathrin, mitt efternamn är Lik



Monkey beach, Öystein jag såg en kopia av dig här! ;) <3



Det är bara jag, Dödsblek igen



simmade bland köttätande, livsfarliga och giftiga pirayor



Mot solnedgången, mot nangijala



Där har vi'an



Friedrice <3



På kajaktur mot Phra nang

Säger hej så länge, hörs imorn!

Nara doden.

Jag holl pa o do idag. Jag var ute o simmade och fick plotsligt en obehaglig kansla i kroppen om att jag skulle fa en san dar farlig mordarmanet pa mig och typ do sa jag simmade lite langre in mot stranden sa jag nasta slog magen i botten nar jag kampade mig fram i vattnet.

Jag kande att jag blev lugn igen och slappnade av lite grann. Det skulle jag aldrig gjort. Det rackte med att jag tittade bort 1 sekund och vid nasta simtad valtrade jag mig over en gigantisk jattemordarmanet!!!
Jag trodde seriost min sista stund var kommen och jag har ju inte ens skrivit ett testamente?!
Men jag upptackte att jag fortfarande levde och hade inte ont nanstans forutom pa en lite bejbiprick pa lillfingret som for ovrigt fortfarande sticker och svider, ser ut som nan har tagit en lite tugga nar dom anda var i farten.
I alla fall sa skyndade jag upp ur vattnet utan att varna folk for den hemska vatten alien. Dom upptacker den sakert sjalva.
Regnet holl sig undan ganska bra idag sa vi fick en heldag pa stranden, marie ar lite sma rosa.
Imorn drar vi alla fall till hua hin som sagt.
See ya wouldnt wanna be ya!

Ao Nang.

Ja, seg som vanligt men ni kan inte vanta att jag uppdaterar med massa bilder varje dag. Min kamera har dessutom kastat in hatten for att den fick fukt pa sig (det ar alltsa en undervattenskamera!!!) sa nu har jag bara min bastis iPhone 4 som absolut tar bra bilder men inte som jag vagar ha med i batar och dylikt.

Vi ar i alla fall i Ao Nang och jag vet inte om vadergudarna har upptackt att jag ar i thailand for nu har det regnat 2 dar pa rad, riktigt kalla och elaka regn. Kanns nastan som vanlig hederlig svensk sommar.

jag har har i alla fall nagra bilder jag tankte dela fran railey. Annars har vi det bra, kan ju inte annat i detta land. Traffade aven pa var supersnalla massor sen tva ar tillbaks. Hon kande igen mig och jag kande igen henne sa vi lag o chitchatta medan jag fick en cocnut oil massage (ja det var hatteskont och ja det kostade bara 60kr for en timme).

Imorgon ska vi aka ut till Poda aven om det blir regn eller inte. Men jag har pratat med en thailandsk spadam och hon lovade att ikvall kommer regnet och imorn kommer solen.

Sa ska vi gora den underbara bussresan till Hua Hin pa fredagkvall. 8,5 timmar pa buss, inte sa farligt anda. Jag ska pa ett apotek imorn o kopa extra starka somnpiller (nej det ska jag inte mamma) sa jag kan sova hela vagen.

Aja, sayonara, hors i hua hin.

Pa Pra Nang beach

Nu far det racka, utanfor Yaya resort by the way.

 


Railey Beach (eller hur fasen det nu stavas)

Hej hej bloggen! (hehehe...)

Nu har vi hittat till Railey Beach efter skon battur fran pippi. Men pippi ar ju anda pippi, helt fantastiskt paradis. Jag brande saklart mitt nackflask pa baten (eller nar jag satt med tyggen mot solen och laste hela dagen) sa idag har det vart t-shirt pa axlarna hela dagen.

Igar nar vi kom visste jag att vi skulle till andra sidan, east beach men jag visste inte vart hotellet lag som jag letat upp internet. Vi borjade i alla fall traska. Vi gick och gick och gick och sjlavklart gick vi fel. Vara ryggar varkte, svetten forsade och marie hade skavsar mellan tarna sa vi holl pa o borja grina nar dom sa att vi skulle till andra hallet.
Som tur var sa var den lilla thaiaren bade snall och patand sa han tog maries vaska och visade oss vagen till YaYa Resort dar vi nu bor for 500 bath natten, lite drygt 100kr natten for 2 personer sa det ar billigt! Det ar val kanske inte det frashaste rummet, vi har besok av sma insakter men vi har i alla fall kall dusch och flakt.

Efter jag forlorat 3 ggr i Yatsi gav jag upp och vi gick o la oss. Imorse nar jag vakna var jag lite smaom i ogat sa jag gick till badiset och taadaaa, quasimodo tittade tillbaks fran spegeln. Mitt vanstra oga hade svallt upp och ar nu dubbelt sa stort. Skitsexigt.

Idag har vi hyrt en kajak och paddlat runt, bra traning alltsa. Vi upptackte att Pra Nang beach ligger ratt runt hornet sa dit ska vi imorn och njuta av livet. Vi stannar har en natt till sen blir det kanske vidare mot Ao Nang, vi far se.

Min egna data strejkar sa jag far inte in nagra bilder an, men nar vi kommer till Ao Nang ska jag losa det pa nat satt!

Horde att det hade snoat hemma, jag tittade ut mot det turkosa havet som glittrade i knallsolen och smakade pa min vattenmelon shake och sa spreds ett lite smaelakt hanleende pa mina lappar. Har har det vartfall inte snoat!

Hejda!

Pippi!

Nu ar vi pa pippi oarna o allt har gatt valdigt bra. Det var skont att antligen komma till strand eoch bad!


Det har andrats lite har sen vi var har for 2 ar sen. Mer vaxtlighet o hotell har kommit tillbaks efter tsunamin. Men dte tar tid att bygga upp igen alltsa.

Internet ar bajssupersegt sa det ar darfor det inte har kommit sa manga inlagg. Men jag har massa bilder som langtar efter att laggas ut!


Sen sist har i ju da hunnit komma fram pa pippi. Vi bor pa samma hotell som jag gjorde sist (Kinnaree House 2). Vattnet er lika fint och himlen ar lika bla.

Minusen har varit:



Man far ga 40 mil for att komma ut till vattnet efter kl 13.30

Det ar en javla massa svenskar

En acklig och respektlos estlandare la sin svettiga hand pa min axel o vagra ga, jag och maire var tvungna att knuffa bort honom



Plussen:


Sol, bad, varmt, nara till allt

Bra fest

Gardagens kommentar av en framling "Fan vad du ar sot, du borde vara med i en reklam", sjalvklart borde jag det??!!

Dagens batutflykt

Maten



Ja listan kan egentligen goras lang. Men imorgon lamnar vi detta paradis for ett annat. Railay beach. Har aldrig vart dar men har hort mkt om det sa jag hoppas det stammer.


Oystein, saknar dig!!!


Och till alla dar hemma, kom hit! Vinter ar forjavligt!


Patong kan lägga sig.

Nej fy fasen, är gad att vi inte ska vara här er en 1 natt. Är så sjukt trött på "Ping pong show???!!" "Taxi taxi" "tuk tuk", NEJ TACK!!!
Vi har iaf käkat gott, matat fiskar med våra fötter och sett en ladyboy bitch fight. Nu säger vi godnatt, upp tidigt imorn!!!
Här kommer lite bilder:
Hotellet var ändå helt Ok.



Fint vikt toapapper så vi ska känna oss kungliga när vi torkar oss i röven.



Solnedgåång på stranden



Mini pirayorna

Resan tar aldrig slut.

Ja alltså jag har redan glömt vad jag skrev i det förra inlägget så sorry om ni får läsa samma sak 2 ggr.
Vi hade iaf disco utanför sovrummet på det förra hotellet men jag somnade som ett litet barn ändå. Nu är vi framme i Phuket, Patong beach och här ska vi vara till imorgon kl 07.00 för kl 8 går båten till pippi!!

Marie börja komma in i thai-andan men det är lite kämpigt i början. Man erbjuder t ex inte 2500bath (ca 500kr) för ett litet skärp, en toalettdörr har också lyckats gå i kras för hennes del, me dte var ju egentligen inte hennes för fel för när hon satt och gjorde sitt var det nån som pressade upp hennes dörr så marie är skadad på armen nu. Hon blev så förbannad att hon slet isär dörren, skulle jag också gjort jag menar hallå? lite privatliv på toan tack??!

Taxichaffisarna här är så dumma, eller dom tror att vi är dumma. Dom försöker lura oss hela tiden. Men vi ser nog ganska lättlurade ut m man kollar på vår hud. Blekare har jag sälla skådat och dte värsta är att i stort sett alla kläder jag har med mig går i vitt, biege, ljusblå, ljusrosa så man ser ju inte om jag har kläder på mig eller inte.

Jaja nu är vi hungriga som apor när dom inte käkat på länge. Här kommer förhoppningsvis några bilder!
Firade på hotellrummet med exklusiva vinglas



Inne på MBK



Mat på kossans gator för sammanlagt 15 spänn ca

Framme!

Ja nu har vi vart har nere nagra timmar.
Resan gick som forvantat, forjavligt. Nejda, jag har vart med om mycket varre, SAS far ett stort plus av mig. Det var bara dom sista 3 timmarna pa flyget CPH-BKK som det borja skaka och jag kan ju saga att det inte var langt ifran som bade det ena och det andra titta upp ur min mun.


Det tog saklart en hel evighet innan vi kom ur flygplatsen och in i en taxi mot alskade kossan (khao san road). Slangde oss in pa D&D Inn, igen, sen ut o ta en pad thai for att sedan dra mot MBK. Taxi chaffisarna forsoker som vanligt lura skiten ur en men det ar tur man borjar bli veteran med det har.


Forsta massagen er dessutom klar, fot for mig och kropps for Marie. Imorn drar vi mot pippi!!! (Phi Phi Island)
Vi flyger till Phuket och hoppar pa en bat darifran. Ska bli helt sjukt underbart att fa lagga sig pa stranden och njuta av livet.


Bilder kommer senare for det har internet ar sjukt segt. Hors da!!

Förberedelser.

Vart ute på några ärenden, b la apoteket där jag shoppade loss för nästa 1000 spänn, fy fan...
Men nu har jag så det räcker. Vart nere i källaren och hämtat upp yterligare en väska där jag ska packa ner resten av mitt liv så att Emil får plats med sitt. Synd bara att det är så jäkla skönt att sitta i soffan. Tror jag tar mig en apelson först.

Ha de då Nils!





Här är lite av varje, har även ett lager med Resorb som ska med. Jag har förberett mig för diarré nu med koltabletter och Idoform! Så diarré, try me bitch!


Dan före dopparedan.

Igår var det ju fredag. Dagen rullade på alltså. Vid 18.30 tiden packade jag ner mina vinboxslattar och drog mig neråt Lise för lite sushi och lite vin och lite allmän tjejsnacking. Rullade hemåt i halv ett tiden och mötte mitt hjärta. Vi somnade i soffan framför en dålig B-film.


Nu är det nära för avresa och idag ska jag fixa det sista. Jag är så jäkla nervös inför flygningen. Jag blev till och med dålig i magen igår av all nervositet. Men det går bra, jag är ju van med rännskita vid det är laget så det är lugnt.


Nu ska jag masa upp Ö så vi får nåt nyttigt gjort. Ikväll ska vi äta kräftor!!!





Fredag 14/1-11.

Det här är alltså min nya blogg, alla som vill ska få läsa. Jag drar alltså på söndag och jag har lite att ordna innan dess.
Dagen började med ansiktsbehandling och när jag kom hem satt min älskade och pillade med bloggen! Nu ska VI snart ta tag i mitt rum (det blir aldrig av när jag gör det själv). Det ska städas, rensas, packas och slängas för när jag är borta och njuter av sol och värme ska Emil hyra mitt och rum och jag måste ju göra lite plats.

Vi hörs senare idag!



Första bästa!

Nu är jag på'n igen! Ska blogga om mina semstrar och jag börjar med den kommande thailand resan som startar nu på söndag den 16/1-11.
På återseende.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0